Kallelse till digital årsstämma

Kallelse till digital årsstämma för Brf Orangeriet 2

Datum: 25 maj 2020
Tid: 19.00
Plats: SBCs kontor i Stockholm, Västgötagatan 5 eller via digital närvaro

Observera att stämman nu endast hålls via digital närvaro!

I rådande tider av Coronaviruset rekommenderar styrelsen att samtliga medlemmar deltar digitalt via sin dator/mobiltelefon eller är med via telefon. Det går precis som alltid bra att också lämnar fullmakt till annan medlem som är ombud.

Anmälan för att kunna närvara digitalt görs genom att lämna sin e-postadress till styrelsen genom att meddela styrelsen senast en vecka före årsstämman. En länk skickas till medlemmens e-postadress som man klickar på för att ansluta till årsstämman. Vill ni ansluta via telefon hittar du nummer och kod i denna kallelse. Om du inte har möjlighet att delta kan du ge ett ombud fullmakt, denna ska lämnas till styrelsen senast en vecka före årsstämman.

Här finner du kallelse och dagordning för årsstämman.

Årsredovisning finns att ladda ned här.

Med vänlig hälsning,

// Styrelsen för brf Orangeriet 2